Op je reisblog worden de laatste reisverhalen als eerste getoond. Er zijn twee uitzonderingen

Ga naar design aanpassen en klik op homepage instellingen. Daar geef je aan welke pagina je als statische pagina wilt tonen op je reisblog. Maak eerst een pagina aan of gebruik een eerder gemaakte pagina. Dit kan bijvoorbeeld een welkomstpagina zijn.

Je reisverhalen worden dan op een andere pagina getoond. Dat geef je hier ook aan. Deze pagina zet je vervolgens in het menu en noem je bijvoorbeeld reisverhalen.