Het is mogelijk om in de zijbalk van je blog de laatste foto’s van je Facebook account weer te geven. Dit doe je door de volgende stappen te volgen:

1. Ga naar http://www.facebook.com/badges/ en login met je Facebook account
  2. Klik op Photo Badge
  3. Configureer je badge, het mooist voor je reisblog is verticaal met 6 foto’s. Druk vervolgens op Save. Zie onderstaand figuur, mocht je de badge nog niet kunnen configureren moet je eerst op Create A New Badge klikken.
  4. Kies in het overzicht de horizontale badge en klik op Other
  5. Er verschijnt nu een code, kopieer deze code. (rechtermuis -> kopieer of CTRL + C).
  6. Login op Gaatverweg.nl en ga naar Widgets
  7. Sleep de Tekst widget in de zijbalk en plak de code van Facebook in het grote tekst vlak. Druk vervolgens op opslaan en bekijk je reisblog.

En daar verschijnen je laatste 6 foto´s van Facebook op je reisblog. Vragen mag je altijd stellen op onze Facebook pagina.

LET OP: zorg ervoor dat je de fotoalbums voor iedereen zichtbaar maakt door dit aan te geven bij ‘albuminformatie bewerken’ door bij privacy op iedereen te zetten.

Het eindresultaat!

Veel reisplezier!