Nadat je je foto’s hebt geüpload kan je deze later altijd bewerken of verwijderen. Zowel foto’s als de fotogallerij. Dat doe je door in het reisverhaal op de foto of fotogallerij te klikken en dan verschijnen er twee icoontjes linksbovenin de foto of fotogallerij. (zie voorbeeld)

Klik op het linker icoon en de pop-up verschijnt waar je de foto’s of de fotogallerij kan bewerken.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TIP: in je fotogallerij worden je foto’s verkleind en in vierkante thumbnails in het reisverhaal weergegeven. Het aantal kolommen met kleine foto’s kan je zelf kiezen. Standaard zijn dat er drie. Dit is in veel gevallen ook het mooist.

Wil je foto’s of je fotogallerij verwijderen, klik dan op het ‘verboden bord’ icoon. Je foto of gallerij verdwijnt dan direct.