Ben je bijna door je fotoruimte heen? Dan kan je uiteraard extra fotoruimte kopen ;) of je kan je geĆ¼ploade foto’s verkleinen, zodat je weer extra foto’s kan plaatsen. Je hoeft geen foto’s te verwijderen. Deze optie is alleen voor Plus reizigers beschikbaar.

Dit is een super eenvoudig tooltje dat al je foto’s scant en de grotere foto’s die het meeste ruimte innemen onder elkaar zet. Selecteer (alle) foto’s en deze worden dan automatisch verkleind naar een lagere resolutie (en minder kb’s).

Waar kan ik dat doen?

Stap 1: Ga naar foto’s verkleinen in het menu ‘meer opties

Stap 2: Klik op de button ‘zoeken naar foto’s die we kunnen verkleinen

Stap 3: Selecteer de foto’s die wilt verkleinen en klik op de button ‘resize checked images

En klaar!