Lees ook: Het verschil tussen gratis, plus, plus foto en ultimate foto

Je aanmelden als plus reiziger kan op verschillende manieren.

1. In het linkermenu van van je dashboard staat een link naar Plus Reiziger. Klik hier op en je komt op de Plus Reiziger pagina terecht waar je een overzicht ziet van de abonnementen en de het verschil daartussen.

plus reiziger menu

2. Op je dashboard staat de maximale fotoruimte vermeld en jouw gebruikte fotoruimte. Als je fotoruimte bijna vol is verschijnt er een link om je eventueel aan te melden als Plus reiziger.

3. Rechtbovenin de zwarte menubalk kan je op de link klikken: Word Plus abonnee. Hierna wordt je naar de Plus Pagina gestuurd waar je je aanmeld als Plus Reiziger.

Kies of je per maand wilt betalen of per 3 maanden en klik vervolgens op het logo van Paypal. Je wordt doorgelinkt naar de Paypal omgeving waar je je kunt inloggen als je een Paypal account hebt. Heb je die niet dan kan je je aanmelden voor Paypal. Let op: je moet wel in het bezit zijn van een Creditcard.

Of bekijk de video: