Dashboard

Zodra je bent ingelogd, kom je in het ‘Dashboard’ oftewel je startscherm voor het beheren van je reisblog. Dit is de achterkant van je reisblog waar je kunt beginnen je reisblog te pimpen of je reisverhalen te gaan schrijven. Het is een eenvoudig te gebruiken en in het menu wordt duidelijk aan gegeven wat je allemaal kan.

Hieronder een screenshot van het dashboard

Op het dashboard zie je links het menu en rechts zie je een overzicht van je geschreven reisverhalen en eventueel je pagina’s, categorieën en tags. Ook kan je zien hoeveel fotoruimte (aantal mb’s) je hebt gebruikt en welk design (thema) je hebt gekozen. Daaronder een paar handige tips om je op weg te helpen met je reisblog.

Ook kan je op je dashboard Gaatverweg.nl toestemming geven voor Facebook gebruik. Dat betekent dat je reisverhalen bij het publiceren ook direct op Facebook worden geplaatst. DIt kan je per reisverhaal aangeven onderaan de pagina.

Naast het design en het schrijven van reisverhalen kan je instellingen wijzigen, nieuwe pagina’s aanmaken, links aanmaken, widgets toevoegen, je profiel aanpassen, enz. Klik maar eens rustig door je dashboard en speel met de instellingen, de designs en widgets. Als je er niet uit komt kan je naar onze Facebook pagina om je vraag stellen. Er is altijd wel iemand die het antwoord weet en anders wij van Gaatverweg wel.