Om je reisblog sneller te maken of om de bezoekers geen scrollvingers te bezorgen, kan je er voor kiezen om een maximaal aantal reisverhalen op je reisblog te tonen.

Dit aantal staat standaard op 10. Na 10 reisverhalen krijg je een link te zien naar de oudere reisverhalen.

Ga naar de design aanpassen en klik op homepage instellingen:

Voer vervolgens het aantal reisverhalen in die getoond moeten worden op je reisblog en klik op wijzigingen opslaan.