Als je met meerdere mensen op reis gaat, kan iedereen onder zijn eigen naam bloggen.

Klik in het linker menu op ‘Meer opties’ en selecteer vervolgens ‘Bloggers toevoegen’.

meerdere mensen schrijven op 1 reisblog

Voer hier een email adres van bestaande Gaatverweg gebruikers in of voeg nieuwe gebruikers toe.

Door email adressen toe te voegen, ontvangen jouw reisgenoten een email met daarin een activatielink. Door hier op te klikken, kunnen de bloggers zich aanmelden met hun eigen account gegevens.

Geef de bloggers beheerder rechten, zodat ze verhalen kunnen schrijven en alles kunnen aanpassen.