Lees ook: Het gebruik van widgets.

Wat zijn widgets? Widgets zijn elementen die je gebruikt voor de opmaak van je menu aan de zijkant van je reisblog.

Hieronder staan alle widgets opgesomd die je op je reisblog kan plaatsen.

• laatste reacties op je verhalen

lijst met de laatste reacties op je reisverhalen. Zelf in te stellen hoeveel reacties weer te geven.

• een willekeurige foto uit je foto album

• kaart met de locatie waar je bent

Deze widget laat de locatie zien van je laatste reisverhaal

• lijst van je laatste geschreven reisverhalen

• archief met al je geschreven reisverhalen

• inloggen op je reisblog

• widget met links naar andere sites
  • lijst met al je categorieën

een lijst of uitklapmenu van categorieën

• tekst widget

voor willekeurige tekst of HTML. Voor een welkomst woord (tekst) of code (HTML) voor een externe widget, zoals een weer widget of Facebook widget.

• zoek widget

een zoekbalk op je reisblog

• tagwolk widget

voor de weergave van je tags of categorieën

• kalender widget

Een kalender met de data waarop je een reisverhaal hebt geschreven