Een reisblog aanmaken is heel eenvoudig en binnen een paar minuten ben je klaar. Meld je gratis aan bij Gaatverweg.nl en volg de stappen. Je bevestigt je aanmelding door in je email op de activatielink te klikken.

Bekijk de video:

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e6XRYTe9r94[/youtube]

Stap 1: Kies je eigen gebruikersnaam voor het inloggen (minimaal 4 karakters) en geef een geldig email adres op waar je bij kan om straks je registratie te bevestigen. Let op: dit moet een Gmail, Hotmail of een .nl email adres zijn. Vink ‘ik ga akkoord’ aan en ga vervolgens naar de volgende stap.

Stap 2: Kies je eigen reisblog adres. Dit wordt de naam van je website: bv paul.gaatverweg.nl. Kies de titel van je reisblog. Deze verschijnt straks automatisch in je reisblog, maar kan je altijd nog aanpassen.

Check je email en klik op de link om je reisblog te activeren. Het wachtwoord kan je altijd later weer aanpassen.

Let op: als je lang moet wachten op de email van Gaatverweg.nl, check dan je junk of spam box. Of check of je je het juiste email adres hebt opgegeven.

Succes met je / jullie reis en met het bloggen!