Bij elk reisverhaal wordt automatisch je locatie geplaatst. Je locatie (van je laatste reisverhaal) kan je als widget in je zijbalk plaatsen, maar je kan ook alle locaties in een reismap plaatsen. Deze reismap wordt op een aparte pagina geplaatst en deze pagina plaats je vervolgens weer in je menu.

Dit hoef je gelukkig niet zelf te doen, want door 1 druk op de knop wordt deze automatisch aangemaakt.

Zo ziet de reismap eruit.

reismap

Hoe doe ik dat?

Ga naar extra opties in de easy modus en klik op reismap.

Klik vervolgens op de button ‘pagina met reismap aanmaken‘ en de je reismap staat direct live. Controleer of je reismap pagina ook aan het menu wordt toegevoegd, zodat iedereen van de home van je reisblog je pagina kan vinden.