Om je reisverhaal te wijzigen ga je naar ‘mijn reisverhalen’ in het linkermenu en daar zie je al je reisverhalen staan.

Zodra je er met je muis over heen gaat, verschijnen er linkjes met bewerken, snel bewerken, prullenbak en bekijken. Klik op ‘bewerken‘ om je reisverhaal aan te passen en klik op ‘prullenbak‘ om je reisverhaal te verwijderen.

Door de reisverhalen aan te vinken, kan je meerdere reisverhalen tegelijk bewerken (taggen, categoriseren) of verwijderen.

Met ‘Snel bewerken’ kan je je reisverhaal niet aanpassen, maar wel categoriseren of taggen. Ook kan je de titel aanpassen of beveiligen met een wachtwoord.